12 април 2013 г.

Откраднати идеи

Попаднах на няколко прекрасни идеи в http://fabuloushomeblog.com , целият сайт е прекрасен и пълен с нещица, за които не се сещаме, лесни и удобни.

В България много обичат бетони. Виждала съм бетониран двор, с малки дупки, от които стърчаха дървета. Дупките бяха толкова малки, че след 5г дървото надали ще се побира там. А с поливането как се справят, не знам. Дворът е наблизо и това ме подсеща, че скоро не съм минавала оттам. Разбирате, че няма как да ви покажа това чудо на мисълта, най-малко по етични съображения.

Но пък ще покажа една идея с дърво, материал, към който тук се отнасят с известно пренебрежение.

http://fabuloushomeblog.com

Една идея, която непременно ще приложа. В показания случай са използвани сукуленти, които не виреят по нашите ширини на открито, но аз отдавна не съм влизала в цветарски магазин (в старото жилище все още се грижа за няколко супер издържливи саксийни цветя, просто нямам възможност и условия). Предполагам, че някъде нещо ще се намери. Моите градински също могат да направят добра композиция, но не намирам особен смисъл в пренасянето на част от градината в къщи, иска ми се да е различно.

http://fabuloushomeblog.com

Начин да предпази детския пясъчник от набезите на котките. Нямам толкова малки деца, но идеята може да свърши работа на някого. Важно е никъде да няма пролука повече от 6-7см, за да е сигурно, че вътре не може да се промуши котка.

http://fabuloushomeblog.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар